Hvem er vi?

Jeg har arbejdet med planter siden 1989, først som sælger i England og Holland for Gasa Odense – Europas største eksportør af potteplanter - og derefter som selvstændig importør af planter og blomster fra det meste af Europa.

Dorthe har haft en frugt, grønt og blomsterbutik i Værløse. I 2004 åbnede hun Butik Carolena, som dengang var en hyggelig gårdbutik i private rammer, men som egentlig blev starten på Holbæk Plantecenter.

I dag har vi et bredt udvalg indenfor planteskolevarer og planteskoleartikler, stueplaner samt et stort udvalg af møbler, brugskunst, kaffe, te og meget andet.
Holbæk Plantecenter har et stort udvalg indenfor specielle indendørsplanter, planteskoleplanter samt granit og diverse krukker til inde og ude. Og det vi ikke har hjemme skaffer vi hjem inden for kort tid. Alt i alt en sammensætning af varer, som giver os mulighed for at være anderledes.
Vi håber, at kunne skabe en positiv og glad atmosfære med god service og kvalitet. Vi håber, at du har fået lyst til at besøge os og håber, at det det bliver en positiv og behagelig oplevelse.

Mange hilsner
René og Dorthe
 
 

Holbæk Plantecenter | Roskildevej 244, 4300 Holbæk  | Tlf.: 59434357 | hnplant@gmail.com