Nyhedsbrev

Meld dig til vores nyhedsbrev, så går du ikke glip af gode råd, året rundt i haven samt særlige tilbud og arrangementer.
 
 
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
6/9 2011 - HAVENS DAG

HAVENS DAG 11. SEPTEMBER

 
På søndag er der mange tiltag i havecentret, vores nye avis er på gaden med mange gode tilbud og nyheder, bl. andet 2 nye syrenhortensia, den ene skifter farve 3 gange om året, spændende og til kun kr. 98,-.
 
Solhatte er meget populære i år, der er mange forskellige farver, så kom og lad dig inspirere, måske har vi lige netop den du mangler.
 
Havens dag har vi et rigtig godt tilbud, rhododendron bed op til 8 kvm. til kun kr. 2.000,- (planter samt jord).
 
Vi kan også tilbyde konsulent bistand, udarbejdelse af haveplan, ved køb af planterne hos os, er det gratis.
 
Det er også nu, vi skal nyde de dejlige sensommer dage i haven og planlægge forårets løg have, der er mange foskellige løg, sorte tulipaner, flotte kejserkroner, rodens duft holder mosegrisene væk, påske/pinseliljer, hyacinter og mange flere.
 
Hækplanterne skal bestilles nu, vi kan tilbyde store bøg og liguster 100 - 120 cm. til kun kr. 10,-.
 
I drivhuset er der mulighed for "fuglesnak", da  Holbæk fugleforening har en stand, det bliver hyggeligt.
 Drivhuset er fyldt med mange forskellige store grønne planter, noget til vindueskarmen , der er et væld af farver, og så glæder vi os til at vise mange forskellige orkideer, nogle med duft, fruesko og mange flere. Lidt ekstra hygge, vi kan tilbyde en kop kaffe og saftevand til børnene.
 
Gem din bon, vi udtrækker 2 gevinster på bonnumrene, på køb fra 10.  - 30. september, vindernumrene kan ses i havecentret fra 4. oktober.
 
På gensyn - vi glæder os til at se dig.
 
 

Holbæk Plantecenter | Roskildevej 244, 4300 Holbæk  | Tlf.: 59434357 | hnplant@gmail.com