Paraplyer til den bæredygtige forbruger

Hvis du sætter en ære i at træffe bæredygtige valg, behøves du ikke længere gå på kompromis med dine værdier, når du køber paraply. Paraplyvirksomheden Paraplybutik sælger nemlig bæredygtige paraplyer, der både er fremstillet af miljøvenlige materialer og gennem en kulstofneutral fremstillingsproces.

Hvis du gerne vil vide mere om brandets rejse, og hvilke paraplyer de kan tilbyde dig, skal du blot fortsætte med at læse. Vi gennemgår nemlig det hele i det nedenstående.

Miljøvenlige paraplyer fra Paraplybutik

Siden Öko Brella blev etableret i 2011, har virksomheden haft en simpel mission; at fremstille miljøvenlige paraplyer af høj kvalitet. Derfor har virksomheden gennem hele sin levetid primært anvendt genbrugsmaterialer eller alternativt genanvendelige materialer. På den måde er paraplyerne altså enten blevet fremstillet af genbrugsmateriale, eller også kan de efter endt levetid blive genbrugt.

Sidenhen skabte Öko Brella deres patenterede waterSAVE® overflade. Det er en overflade, der udelukkende er fremstillet af genanvendeligt plastik. Ved at anvende denne type overflade på deres paraplyer, er det lykkedes brandet at minimere deres vandforbrug med 90%, når de fremstiller bæredygtige paraplyer. Det er helt klart en mærkbar forskel.

Nu er Öko Brella også kulstofneutral

Öko Brella har dog ikke hvilet på laurbærrene siden da. I stedet har virksomheden fortsat sin mission om et stadigt mere bæredygtigt produkt. Det lykkedes virksomheden i 2021, hvor hele dens forsyningskæde blev fuldstændig kulstofneutral. På baggrund heraf har virksomheden også opnået en status som ÖKOPROFIT Company.

Fra 2022 lykkedes det også virksomheden at gøre deres paraplyer 100% kulstofneutrale, hvilket har givet dem en certificering fra Climate Partner. Certificeringen finder du både på virksomhedens hjemmeside og på paraplyernes hangtags.

Det nemme valg for den bæredygtige forbruger

Med Öko Brellas mange tiltag mod et mere bæredygtigt produkt, er det også blevet et nemmere valg for dig som forbruger. Du behøves ikke foretage en grundig undersøgelse af virksomheden, før du køber en paraply derfra. Med dens mange certificeringer er der nemlig ingen tvivl – Öko Brella ér et bæredygtigt mærke inden for paraplyer.

Et bredt udvalg af bæredygtige paraplyer

At virksomheden kan levere bæredygtige paraplyer, er bestemt ikke lig med, at de ikke også producerer både holdbare og pæne paraplyer. Öko Brella har nemlig også både funktionalitet, slidstyrke og æstetik i fokus.

Derfor kan du også vælge mellem flere forskellige varianter af paraplyer, der er i forskellige farver, størrelser og modeller. Derfor vil du uden tvivl også kunne finde den rette paraply til netop dig. Kig forbi shoppen og se de mange muligheder.